ONZE DIENSTEN

Bij Elite Services worden alle werkzaamheden bij een bedrijf ondergebracht. Het grote voordeel hiervan is dat er maar een aanspreekpunt is voor alle werkzaamheden. Hierdoor kan de planning meestal behaald worden. Het geeft u een rustig gevoel omdat niet het ene bedrijf op de ander staat te wachten. Bovendien werkt Elite Services met marges. Hierdoor kan er goedkoper gewerkt worden. Hoe meer u afneemt hoe goedkoper het wordt. Dit kan behaald worden door een zeer nauwe samenwerking tussen de bedrijven. Er gaat vrijwel geen tijd verloren. Voor u is het fijn dat de verbouwing prettiger verloopt en binnen de planning af is. Maar het is ook nog gunstig voor uw portemonnee. Elite Services Groep: de kroon op uw huis.

INFRATECHNIEK

tuinman

Elite Services kan op gebied van grond-, weg- en waterbouw diverse werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze diensten zijn gericht op het verplaatsen van grond, het  bestraten van wegen of parkeerplaatsen en het aanleggen van nieuwe kabels en leidingen. Gericht op waterbouw kunnen wij helpen bij oeverbescherming, een vochtige tuin en het bouwen van steigers en terrassen.

SCHILDER EN GLASZETTEN

Schilderen Supplies

Onze ervaren schilders staan samen garant voor kwaliteit en uitstekende service, voor schilderwerken zowel buitenshuis als binnenshuis. Wij gebruiken uitsluitend materialen en producten van professionele kwaliteit die voldoen aan alle normen die worden gesteld.

INTERIEUR EN DESIGN

Graphic Design Office

Elite Services realiseert unieke en hoogwaardige interieurontwerpen, verzorgd het technische tekenwerk, organiseert de vergunning- en offerte aanvragen en blijft gedurende de uitvoering intensief betrokken als directie/bouwcoördinator van het project.

VLOEREN

Vloeren Houten Vloer

Ons assortiment bestaat uit kwalitatieve vloer- en wandbekleding binnen brede productgroepen. Een unieke, door u samengestelde houten vloer, de perfecte tegel voor in de (woon) keuken/badkamer of juist de wand in de badkamer welke u wil voorzien van een bijzondere uitstraling.

DOMOTICA EN BEVEILIGING

Beveiligingscamera

Beveiligingssystemen dienen om inbrekers te detecteren, maar beveiliging moet gebruiksvriendelijk en dus goed geïntegreerd zijn in uw dagelijks leven. Naast de beveiliging tegen inbraak kunt u het systeem voorzien van extra componenten zoals buitendetectie, videocamera’s, rook- en branddetectors en toegangscontrole.

© 2019 by Elite Services Hilversum

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon

DIRECT CONTACT: 06 46161323