© 2019 by Elite Services Hilversum

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon

OVER ONS

Welkom bij Elite Services uit Hilversum. Verbouwen is een ingrijpende gebeurtenis in uw leven. Diverse bedrijven lopen in en uit uw nieuw te bewonen huis en alles duurt langer dan gedacht. Het is nu eenmaal niet anders dat bijvoorbeeld de schilder pas kan beginnen als de stukadoor klaar is en elektra moet voor de stukadoor al klaar zijn. Uitval van de ene of de andere vakman is aan de orde. Dit vaak tot groot ongenoegen van de nieuwe bewoners omdat de hele verbouwing niet helemaal gaat zoals gedacht. De planning wordt dan vaak niet gehaald met extra kosten in het verschiet.

Dolf Wolzak

Bouwbegeleider en meewerkend voorman Elite Services

‘Wij gaan met u als klant een kortstondige maar heftige relatie aan Als de wegen ons scheiden is het de bedoeling dat wij voor u een prachtig product hebben gerealiseerd die precies naar uw wens is. Dat is ons mission statement!’

VEELZIJDIG EN 
GESPECIALISEERD

Elite Services te Hilversum is gespecialiseerd in diverse projecten, zoals verbouwingen, renovaties, vloeren, grondwerken, tuinaanleg en tuinonderhoud. Hierbij staan vakmanschap en kwaliteit uiteraard centraal.
Al sinds jaar en dag verleent Elite Services deze diensten en er zijn dan ook al vele projecten die van u voorgegaan. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken wanneer u uw project aan ons uitbesteed. 

DUURZAAM EN 
KWALITEIT

Elite denkt mee met haar klanten. U kunt bij ons rekenen op een goed advies, heldere afspraken, en een duidelijke offerte. Doordat wij gebruik maken van de laatste technieken en duurzame en hoogwaardige materialen bent u gegarandeerd van een hoogwaardige kwaliteit en afwerking van uw project. Onze gekwalificeerde en enthousiaste vakmensen en onderaannemers realiseren uw project op een hoog kwaliteitsniveau.

PERSOONLIJK
CONTACT

Elite houdt zich bij al haar projecten strikt aan de voorgeschreven normen en voorschriften, evenals de veiligheidsaspecten, milieueisen en Arbo-eisen. Onze projecten worden uitgevoerd met de grootste zorg en het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau en altijd binnen het vastgestelde budget.

DIRECT CONTACT: 06 46161323